NAŠA PONUDA

DOSTUPNO ZA AUTA / KAMIONE / TRAKTORE
STAGE 1 OPTIMUM

Naš STAGE 1 Optimum remap garantuje optimum trajnosti i povećanja performansi. Povećani obrtni moment vozaču daje znatno bolju reakciju motora i garantuje potpuno novo iskustvo vožnje. Pronađite Vaše vozilo u "TUNING-KATALOGU."

EGR OFF

EGR ventil se zaprlja i začepi vrlo brzo i samim tim ima vrlo kratak životni vijek. Najefikasnije i najisplativije rješenje ovog poznatog problema je trajno softversko isključivanje.

DPF/FAP OFF

Začepljeni filter čestica (DPF) stavlja vozilo u takozvani "safe mode". Pokušaji regeneracije povećavaju potrošnju i često više ne pomažu. Jedino trajno rješenje je softverska deaktivacija.

DTC OFF

Besmisleni kodovi grešaka ponekad aktiviraju "lampicu motora". Kodovi grešaka mogu se trajno deaktivirati putem softvera i više nisu vidljivi čak ni na dijagnostičkim uređajima.

ADBLUE/SCR OFF

ADblue sistem se može u potpunosti isključiti. Vozilo tada više ne troši ADblue, a dijelovi kao što je neispravna pumpa također se mogu ukloniti odnosno isključiti iz napajanja.

LEPTIR ZAKLOPKE

Mnogi automobili imaju poznati problem s leptir zaklopkama. Leptir zaklopke i njihova funkcija mogu se isključiti u softveru i tako uštediti na kupovini skupih zamjenskih dijelova.

LAMBDA/O2 OFF

Neispravni Lambda/O2 senzor može softverski da se deaktivira. "Prva" lambda sonda u tom slučaju nastavlja računati ispravljene vrijednosti za ubrizgavanje i na taj način osigurava nesmetan rad motora.

START-STOP OFF

Sistem za START/STOP može se u potpunosti isključiti, što znači da se motor nikad više ne isključuje automatski, te više ne morate isključivati funkciju pritiskom na tipku.

V-MAX OFF

Svako vozilo ima maksimalno ograničenje brzine.

Uklanjanje ograničenja brzine posebno je pogodno za svrhe motosport-a.

MAF SENSOR OFF

Zbog svoje starosti, MAF senzor (mjerač protoka zraka) može isporučiti pogrešne vrijednosti bez da dijagnostika to vidi i vodi do smanjenja snage motora. Isključivanje će da Vas poštedi kupovine zamjenskih dijelova.

HOT START FIX

Dizelski motori ponekad imaju problem s pokretanjem ako su prethodno zagrijani, uglavnom TDI motori. Problem se očituje u tome da je motoru potrebno više vremena za pokretanje kada je motor već vruć. Ovdje Vam pomaže prilagođavanje mape.

USISNA KLAPNA

Usisna klapna često zna da zablokira ili se njen motorić pokvari. U tom slučaju Vam možemo ponuditi kompletnu i trajnu deaktivaciju usisne klapne i moguče je odkačiti konektor iste.

OPF/GPF OFF

OPF (filter za čestice benzina) u osnovi je isti kao i DPF, samo se postavlja kod benzinskih motora. On se također može isključiti preko softvera, bilo preventivno ili u slučaju začepljenja.

Stage 2/3

Sa Stage 2 ili Stage 3 remapom postižu se dodatne performanse do 50%. Ova vrsta remapiranja je posebno pogodna za "fabrički smanjene" motore, ali i za mnoge druge modele.

KAMION & TRAKTOR

Nudimo posebne optimizacije mape za teretna vozila i traktore. Tok i trajanje nove krivulje obrtnog momenta može se programirati prema zahtjevima klijenta bez preopterećenja motora pri velikim brzinama.


  • GARANCIJA

    Doživotna garancija na naše mape. Kontaktirajte nas za više informacija.


  • SIGURNOST

    Sigurnost je naš Prioritet. Kupuj bezbrižno uz mogućnost povrata novca.


  • PODRŠKA

    Tim naših stručnjaka Vam stoji na raspolaganju tokom radnog vremena.